Lector Rehabilitatie van de Hanzehogeschool, Lies Korevaar, is verkozen tot Lector van het Jaar 2019. "Lies Korevaar is met zijn expertise en betrokkenheid van grote waarde voor de bewustwording en integrale aanpak van het welzijn van studenten met psychische problematiek," zegt Judith Jansen, directeur van Handicap+Studie".

Lees meer op onderstaande websites:
https://www.scienceguide.nl/2019/06/lies-korevaar-is-lector-van-het-jaar-2019/
https://www.hanze.nl/nld/onderwijs/maatschappij/academie-voor-sociale-studies/organisatie/overzichten/nieuws/lies-korevaar-lector-jaar

Lies Korevaar is tevens initiatiefnemer en projectleider van meerdere projecten die door het Agis Innovatiefonds ondersteund worden. Zo is het project Mindset onlangs afgerond.
Recentelijk is het project "STAIRS, Storytelling and Module to Advance Individual Recovery Skills" van start gegaan. Dit project omhelst het ontwikkelen, uitvoeren en evalueren van de STAIRS-module. Een module waarmee patiënten met een depressie, hun naasten en betrokken professionals via een online transmediaal platform op een interactieve wijze kennis kunnen vergaren, ervaringen kunnen delen en elkaar kunnen ondersteunen bij het omgaan met de kwetsbaarheid voor depressie.

Wij feliciteren Dr. Korevaar van harte met deze benoeming!