Onder deskundige begeleiding van MIT Hacking Medicine wordt dit jaar een vierde editie van de "Avicenna: Health Hack" georganiseerd met als thema "Hybrid Healthcare: balancing between offline and online". Een breed en actueel thema in tijden van de Covid pandemie.

Op zaterdag 24 april 2021 zullen studenten, zorgprofessionals, IT-professionals en andere gepassioneerden samen op zoek gaan naar innovatieve oplossingen voor een juiste balans tussen offline en online gezondheidszorg. Deelnemers zullen hun connecties verbreden, tot nieuwe inzichten komen en de uitdaging aangaan om door middel van multidisciplinaire samenwerking innovatie in de zorg te stimuleren.

Gedurende de hackathon zullen er inspirerende sprekers aanwezig zijn, interessante workshops worden verzorgd en zullen ervaren coaches de deelnemers helpen met het bedenken van innovatieve oplossingen voor casussen uit de praktijk.

Aan het einde van het evenement zal de jury een top 3 van winnende teams bekend maken, deze teams krijgen de mogelijkheid om hun product/idee verder te ontwikkelen.