Kort geleden lanceerden we de oproep "Ervaringskennis als motor" waarin we eindgebruikers en gezondheidszorgpartijen uitnodigen om samen met ontwerpers te werken aan nieuwe producten of interventies ter versterking van de eigen regie van mensen met (nog g)een chronische aandoening. We horen van meerdere kanten dat de voorbereidingstijd door de tussenliggende vakantieperiode te kort is. Met name om betrokken partijen te mobiliseren in een samenwerking rond het vraagstuk. In de zomer ligt er nu eenmaal veel stil. Om meer mensen een kans te geven mee te doen aan deze prachtige oproep stellen we daarom de deadline uit naar 14 oktober 2022.

Ben jij iemand met een mooi idee of initiatief, maar twijfel je of het past bij deze oproep? Of heb je concrete vragen, bijvoorbeeld over het opstellen van een begroting? Aarzel dan niet maar zoek contact met ons op. Dat kan op verschillende manieren:
1. Via ons telefonisch spreekuur. Op vrijdagochtend zitten we voor je klaar op 085-0608669 om vrijblijvend te toetsen of je idee binnen onze oproep past.
2. Via het ideeënformulier op onze website. Dat gebruiken we vervolgens voor een kort oriënterend gesprek over je initiatief. Zo hoef je nog geen complete aanvraag voor te bereiden maar krijg je toch feedback over je initiatief.
3. Via een adviesgesprek, waarin we wat dieper op je initiatief kunnen ingaan en de vragen die je hebt. Maak hiervoor via subsidie@agisinnovatiefonds.nl een afspraak.

Heb je een goed idee of initiatief maar nog geen partij om mee samen te werken? Ook dan kun je contact met ons zoeken zodat we in ons netwerk kunnen nagaan of we een partij kennen die mogelijk geïnteresseerd is door betrokkenheid op je thema of idee.

Ten slotte. Heb je ideeën over hoe wij jullie als aanvragers nog beter kunnen helpen? Laat het ons dan zeker weten! Misschien kunnen we samen iets oppakken of organiseren.

Check hier de oproep: Ervaringskennis als motor