Achtergrond

Ontdekken, dromen en ontwikkelen! De FLOOR academy is er voor jongeren, met verschillende achtergronden en omstandigheden. Een kernteam van jongeren vormt de spil van de academy. Zij hebben in hun leven net een andere route gelopen dan de 'gemiddelde' jongere door bijvoorbeeld een chronische ziekte, beperking, psychische kwetsbaarheid of schooluitval. Het doel? Om super toffe, relevante en impactvolle producten en evenementen te ontwikkelen voor andere jongeren en de samenleving!

Resultaten

De resultaten die behaald zijn tijdens de FLOOR Academy zijn de volgende:
- Er is een planner ontwikkeld: Plan het lekker zelf! Deze is 45 keer gedownload.
- Zowel online als offline is er een workshop gegeven: Gerie's lepel geheimen. Dit is een workshop voor jongeren met een fysieke en/of mentale beperking. Het doel is dat zij dingen doen die meer energie geven, om zo je dromen te realiseren. Deze is op Instagram 416 keer bekeken, tijdens de online sessie waren er 4 deelnemers en op de HVA heeft ze een inspiratiesessie aan 15 studenten mogen geven. - Er is een podcast opgezet: Ongehoord. Deze is 225 keer beluisterd.
- De intieme gesprekken verhalen bundel, met 9 verhalen is gepubliceerd. Aan deze verhalenbundel zat een spel en Instagram reels gekoppeld. De Instagram reels zijn 3218 keer bekeken.
- Via Instagram heeft de Floor Academy 3197 mensen bereikt.

Meer informatie

Ben je benieuwd naar één van deze mooie resultaten of wil je ze allemaal bekijken? Klik dan hier!