Het Agis Innovatiefonds en het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie organiseren op 21 april 2022 het Festival Chronisch Gezond - frisse blik op eigen regie.

Eigen regie? Wat verstaan we daaronder en hoe vullen we dat eigentijds en volwaardig in? Waarom is eigen regie zo belangrijk, wat levert het op? En wat kan de creatieve kracht van ontwerpend onderzoek hierin betekenen?

Zijn dit vragen waar jij je mee bezig houdt of interesse voor hebt, vanuit je dagelijks leven of vanuit je werk? We nodigen je graag uit voor het Festival Chronisch Gezond. Ga je samen met ons mee op verkenning, om kennis en ervaring te delen en elkaar te inspireren?

Met dit festival tonen we de kracht van ontwerpend onderzoek en de betekenis van deze creatieve, mensgerichte aanpak voor eindgebruikers. Neem deel aan de interactieve sessies, workshops, en belevingen. Bezoek de tentoonstelling met projectopbrengsten en laat je verrassen.

Datum: 21 april 2022
Locatie: Verkadefabriek, Boschdijkstraat 45, Den Bosch

Aan het festivalprogramma werken ervaringsdeskundigen, professionals uit het brede domein van gezondheid én ontwerpers mee. Zij hebben de afgelopen twee jaar gewerkt aan initiatieven die ondersteund zijn in de Open Oproep Chronisch Gezond.

Ben jij er ook bij? Registreer je via onderstaande link voor het festival. Deelname aan het festival is kosteloos. Meer informatie over de interactieve sessies, workshops en ontmoetingen wordt continue toegevoegd.

Voor vragen over het festival kun jeviamet info@agisinnovatiefonds.nl contact opnemen.

>>  Meld je hier aan  <<