Wellicht heeft u een idee of initiatief waarvoor u financiering zoekt, en dat aansluit bij de Agis doelstellingen. Dat betekent dat het een vernieuwend, innovatief en ook praktisch uitvoerbaar idee is. En dat het bijdraagt aan een beter leven voor mensen met een chronische aandoening. Kansrijke ideeën die een verschil kunnen maken in de kwaliteit van leven van mensen. Oplossingen voor echte problemen, die vaak een specifiek en klein gebied betreffen en niet op een andere manier financierbaar zijn: daar dragen wij graag aan bij met onze steun.

Hoe werkt het

Agis ondersteunt vernieuwers met raad en daad. We kennen twee manieren van ondersteuning.

Als u een idee heeft maar nog geen concreet uitvoeringsplan, en u wilt weten of uw plan mogelijk in aanmerking kan komen voor (deel)financiering door Agis, dan kunt u eerst het idee aan ons voorleggen. Ook kunt u deze route gebruiken om bij ons advies in te winnen over de haalbaarheid van uw aanvraag.

Heeft u al een concreet uitgewerkt plan van uw initiatief of een werkend initiatief dat verspreid kan worden, dan kunt u direct een aanvraag tot financiering indienen.

Meer informatie vindt u ook bij de veelgestelde vragen.

Ik heb een idee en wil graag advies
Ik heb een idee en wil een aanvraag indienen